Marcus portratt vit orginal.jpg

Bli en av oss!

​​Klappar ditt hjärta lite extra för Lund? Det gör det för oss!
Den 1 april slår vi upp dörrarna på vår nya vårdcentral i centrala Lund och erbjuder Lundaborna ett personligt och relationsbaserat vårdalternativ.


Med långsiktighet och förebyggande insatser ska vi erbjuda en friskare vård för både medarbetare och patienter. Vi vill öka delaktigheten i vården och minska vårdbehovet på sikt med förebyggande insatser som fysisk aktivitet, hälsosamtal, kostrådgivning, rökavvänjning, överviktskolor, stresskolor. Vi vill erbjuda patienter en ny typ av vård som är både proaktiv och reaktiv och här är du som medarbetare en central del i kontakten och relationerna till patienterna. 

För dig som medarbetare erbjuder vi ett fantastiskt arbetslag, en inkluderande arbetsmiljö, medbestämmande och en chans till att göra skillnad för dom patienterna som väljer att söka till oss. Vill du bli en av oss och vara med och ta hand om små och stora Lundabor i olika delar av livet, då kanske vår verksamhet passar för dig. 

Undersköterska

Med erfarenhet inom primärvård.

Antal tjänster

2

Omfattning

100%

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

14 december

Endast ansökningar via formuläret tas emot.

Som undersköterska är du social och tycker om att skapa långsiktiga relationer med dina patienter. Du ska gilla att utmana ditt eget arbetssätt och stimuleras av att vi som kollegor kompetensutvecklar och lyfter varandra. En stor flexibilitet och delaktighet i hur vårdcentralen skall arbeta med din kompetens efterfrågas och styrs av dina personliga önskemål och drivkrafter. Du är med och skapar din egen arbetsdag och vad den innefattar och hur den nyttjas till patienterna. Du arbetar med patienter i enskilda möten och tillsammans med andra yrkeskategorier.

 

Vi investerar i en människa mer än ett CV och Vi kompetensutvecklar alla nya kollegor vid behov men erfarenhet av arbete inom provtagning & primärvård ser vi som ett krav och att du är van att självständigt arbeta i PMO. Vi värderar personlig lämplighet främst för arbetet och att du passar in vårt befintliga team på kliniken. Du måste behärska Svenska och Engelska helt flytande.

 

Som Dietist är du social och tycker om att skapa långsiktiga relationer med dina patienter. Vi arbetar alltid utifrån rådande evidens och forskningsläge, och ofta i digifysiska vårdkedjor när patienten efterfrågar det. Du ska gilla att utmana ditt eget och kollektivets arbetssätt och stimuleras av att vi som kollegor kompetensutvecklar och lyfter varandra. En stor flexibilitet och delaktighet i hur vårdcentralen skall arbeta med din kompetens efterfrågas och styrs av dina personliga önskemål och drivkrafter. Du är med och skapar din egen arbetsdag och vad den innefattar och hur den nyttjas och kommuniceras till patienterna. Du arbetar med patienter i enskilda samtal, i grupp, i diagnosskolor och med information tillsammans med andra yrkeskategorier.

Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande men inget krav. Vi ser det inte som ett hinder om du är nyutexaminderad då Vi investerar i en människa mer än ett CV och Vi kompetensutvecklar alla nya kollegor vid behov. Vi värderar personlig lämplighet främst för arbetet och att du passar in vårt befintliga team på kliniken är A och O. Du måste även behärska Svenska och Engelska helt flytande. 

Leg. Dietist

För arbete inom primärvård.

Antal tjänster

1

Omfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

30 december

Endast ansökningar via formuläret tas emot.

 

Ansök om arbete

Ansök till någon av våra tjänster nedan.