Lakar_sjukskoteskor_vardcentral_lund.png

Bli en av oss!

Klappar ditt hjärta lite extra mycket för Lund? Då kanske vi är arbetsplatsen för dig :-)

Den 1 april 2022 slog vi upp dörrarna till vår nya vårdcentral i centrala Lund och är i dagsläget ca 25 medarbetare, varav 4 st läkare. Vi tar i dagsläget hand om ca 3000 listade individer men har som målsättning att minst 6000 Lundabor skall välja oss som sin vårdcentral under 2023.

Vårdcentralen är en samlingsplats för vålmående och delande av kunskap och motivation. Hit kommer lundaborna inte enbart för bedömning och medicinering, utan för helheten — aktiviteten och gemenskapen.

Med långsiktighet och förebyggande insatser ska vi erbjuda en friskare vård för våra patienter, öka delaktigheten i vården och minska vårdbehovet på sikt. Förebyggande insatser såsom fysisk aktivitet, hälsosamtal, kostrådgivning, rökavvänjning, överviktsskolor, stresskolor mm står i fokus för att hålla individer friska och välmående. Vi kommer erbjuda patienter en ny typ av vård som är både proaktiv och reaktiv och här är läkarna en väldigt central för att ge patienter rätt verktyg för ett hälsosamt liv.

Som ST läkare hos oss är du social och tycker om att skapa långsiktiga relationer med dina patienter. Vi arbetar alltid utifrån rådande evidens och forskningsläge, och i digifysiska vårdkedjor när patienten efterfrågar det. Du ska gilla att utmana ditt eget och kollektivets arbetssätt och stimuleras av att vi som kollegor kompetensutvecklar och lyfter varandra. En stor flexibilitet och delaktighet i hur vårdcentralen skall arbeta med din kompetens efterfrågas och styrs av dina personliga önskemål och drivkrafter. Du är med och skapar din egen arbetsdag och vad den innefattar och hur den nyttjas och kommuniceras till patienterna. Du arbetar med patienter enskilt och tillsammans med andra yrkeskategorier.

Vi investerar en människa mer än ett CV och Vi värderar personlig lämplighet främst för arbetet och att du passar in vårt befintliga team på kliniken är A och O. Du måste även behärska Svenska och Engelska helt flytande.

ST LÄKARE

För Viklinik Vårdcentral

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

14 oktober 2022

Lön

Fast lön

Endast ansökningar via formuläret tas emot.

 

Ambassadör TILLSATT

För Viklinik Vårdcentral

Antal tjänster

1

Omfattning

25-100%

Anställningsform

Visstidsanställning

Sista ansökningsdag

3 juli 2022

Lön

Provisionsbaserad

Endast ansökningar via formuläret tas emot.

Som Ambassadör är du väldigt social och tycker om att skapa nya relationer och samtala med andra människor. Du är med och skapar din egen arbetsdag och vad den innefattar och hur den nyttjas på bästa sätt. Ditt uppdrag är att som ambassadör representera verksamheten, arbeta uppsökande och informerande ute på Lunds gator och torg och i dom miljöer som du känner dig bekväm i.

Erfarenhet marknadsföring och försäljning är meriterande men inget krav. Vi ser det som positivt om du är lundensare, inspireras av hälsa, du får gärna vara student och studera någon utbildning med inriktning mot vård. Vi värderar personlig lämplighet främst och du måste behärska Svenska och Engelska helt flytande. 

Undersköterska Tillsatt!

Med erfarenhet inom primärvård.

Antal tjänster

2

Omfattning

100%

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

14 december

Endast ansökningar via formuläret tas emot.

Som undersköterska är du social och tycker om att skapa långsiktiga relationer med dina patienter. Du ska gilla att utmana ditt eget arbetssätt och stimuleras av att vi som kollegor kompetensutvecklar och lyfter varandra. En stor flexibilitet och delaktighet i hur vårdcentralen skall arbeta med din kompetens efterfrågas och styrs av dina personliga önskemål och drivkrafter. Du är med och skapar din egen arbetsdag och vad den innefattar och hur den nyttjas till patienterna. Du arbetar med patienter i enskilda möten och tillsammans med andra yrkeskategorier.

 

Vi investerar i en människa mer än ett CV och Vi kompetensutvecklar alla nya kollegor vid behov men erfarenhet av arbete inom provtagning & primärvård ser vi som ett krav och att du är van att självständigt arbeta i PMO. Vi värderar personlig lämplighet främst för arbetet och att du passar in vårt befintliga team på kliniken. Du måste behärska Svenska och Engelska helt flytande.

Som Dietist är du social och tycker om att skapa långsiktiga relationer med dina patienter. Vi arbetar alltid utifrån rådande evidens och forskningsläge, och ofta i digifysiska vårdkedjor när patienten efterfrågar det. Du ska gilla att utmana ditt eget och kollektivets arbetssätt och stimuleras av att vi som kollegor kompetensutvecklar och lyfter varandra. En stor flexibilitet och delaktighet i hur vårdcentralen skall arbeta med din kompetens efterfrågas och styrs av dina personliga önskemål och drivkrafter. Du är med och skapar din egen arbetsdag och vad den innefattar och hur den nyttjas och kommuniceras till patienterna. Du arbetar med patienter i enskilda samtal, i grupp, i diagnosskolor och med information tillsammans med andra yrkeskategorier.

Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande men inget krav. Vi ser det inte som ett hinder om du är nyutexaminderad då Vi investerar i en människa mer än ett CV och Vi kompetensutvecklar alla nya kollegor vid behov. Vi värderar personlig lämplighet främst för arbetet och att du passar in vårt befintliga team på kliniken är A och O. Du måste även behärska Svenska och Engelska helt flytande. 

Leg. Dietist Tillsatt!

För arbete inom primärvård.

Antal tjänster

1

Omfattning

Deltid

Anställningsform

Tillsvidare

Sista ansökningsdag

30 december

Endast ansökningar via formuläret tas emot.

 

Ansök om arbete

Ansök till någon av våra tjänster nedan.